Donderdag 21 Maart 2019 vandaag is het de laatste dag dat de puppy’s samen zijn, vanaf morgen en zaterdag gaan ze allemaal naar hun nieuwe lieve baasjes.


Dinsdag 19 Maart 2019 vandaag was het weer heerlijk weer, dus de pups konden lekker in de tuin spelen, wat hebben ze genoten.

En nog paar leuke filmpjes en  foto’s van de puppy’s.

 


Maandag 18 Maart 2019 het was vanmorgen nog droog dus hebben we de pups nog even in de tuin gelaten, wat hebben ze weer gerend en genoten van de takjes van de bomen en de plantjes in de tuin.


Zondag 17 Maart, gisteren hebben we voor het eerst met de puppy’s gewandeld, het was wel heel lastig om ze uit elkaar te houden.

 


Vrijdag 15 Maart, vandaag hebben het een beetje rustig aan gedaan, want gisteren hebben de pups een puppytest gedaan.

We hadden ontzettend slecht weer en konden gelukkig overdekt de puppytest doen, maar de regen, hagel, wind en onweer vonden de puppy’s niet zo heel erg leuk.

Maar toch hebben ze een leuke dag gehad met een positieve verslag.

Ze waren helemaal bekaf en sliepen al in de auto.


Dinsdag 12 Maart vandaag hebben we de pups meegenomen naar de boerderij, ze vonden het geweldig.

Vandaag een paar foto’s morgen komen alle foto’s op de site.

 


Zondag 10 Maart vandaag hebben de puppy’s kennis gemaakt met Bo de golden retriever, ze is het vriendinnetje van Fenna. Het ging super de pups vonden het helemaal niet eng ze gingen zelfs op zoek naar de melkbar..

De stamboomnamen.

Dit zijn Deense jongens en meisjes namen omdat Smoke uit Denemarken komt, en de teefjes hebben allemaal minimaal 3 letters van mijn voornaam in de naam zitten.

De Stamboomnamen van de puppy’s zijn

 


Zaterdag 9 Maart, vandaag hebben de puppy’s voor het eerst in de doggyride gezeten en een wandeling samen met mama Fenna gemaakt, Fenna had alleen oog voor haar puppy’s.

Ook de tuin begint steeds leuker te worden voor de puppy’s.